Cari Entri Dulu

05 Julai 2010

TAB 'TUTORIAL PILIHAN'

Assalamualaikum dan selamat pagi yang nak dekat tengahari. hehe.

Pagi ini aku bukan nak buat sesi tutorial sebab aku bukanlah expert dalam hal ini. Kebanyakan object dalam blog aku semua nya aku belajar dari tutorial yang di buat oleh blogger lain. Thanks!

Ramai yang bertanyakan pasal button SHARE Facebook itu. Sorry, lambat bagi feedback.

Nampak tak tab yang ada bawah header aku itu?


Nampak kan.... Jadi, disitulah tempat aku senaraikan kesemua tutorial yang aku pakai. Ada lagi yg tak list tuh sebab tak jumpa website orang itu. 



Ini lah rupanya ok.. Aku tak suka buat sesi tutorial sendiri. Sebab kadang-kadang certain blogger tak berjaya buat tutorial itu, then nanti banyak sesi soal jawab yang aku tak boleh nak jawab. Adeh. So lebih baik aku list kan sahaja tutorial berserta link untuk memudahkan korang rujuk kepada pemilik tutorial itu. 

All the best!



p/s: Dia dah start sem baru, aku? Next week. :)

3 reaksi homosapien:

suhaisweet berkata... [Reply]

Nice..nice..My funny special for u..don’t forget to laugh ya Check Here

Dark Half berkata... [Reply]

salam masturah..
useful tab. keep it up. kadang² nak bukak byk² blog utk cari tutorial leceh sket.

nas berkata... [Reply]

wahhh..bestnyer ader tab2 cm2..
ehehehe...
ak nie ske tgok tutorial org...

Catat Ulasan

komen lah dengan ikhlas ya. Aku terima sahaja manis atau tajam.