Cari Entri Dulu

08 Disember 2010

GiveAway Haven Restaurant Cash Voucher From Eyriqazz.com

Salam Maal hijrah!

Dulu dah pernah dapat hadiah GA daripada Pakcik Eyriqazz menerusi Contest My Raya Moment. Dapat RM10. Sodap lah jugak. So kali ini aku harap Alisya akan cabut nama aku. Tarik kertas yang ada cahaya-cahaya sedikit ye dik. Pleasee.... hehe

Dear Pakcik Eyriqazz,


Saya nak menang voucher itu sebab saya suka dapat hadiah! Berilah apa-apa hadiah pun, saya akan terima dengan happy yang teramat. hehe. BTW, boleh bawak family pergi makan dekat situ. At least, dapat luangkan masa dengan papa mama, sebab papa mama busy kerja. Mesti seronok nanti..


Inilah voucher nye. RM100 kot. Siapa tak nak kan? Kalau nak klik gambar. Cepat2! Tarikh tutup 
31 Dec 2010.


Aku berharap aku akan jadi gadis bertuah! hehe. Nak menang! Nak menang! haha

Dengan bangga nya aku tag orang yang tengah aktif tweet time aku tulis entry ni.. haha

Babai. hehe

p/s: mula merancang dgn serius. Dah masuk tahun baru dah ni.

2 reaksi homosapien:

~sHy~ berkata... [Reply]

bestye..jom jalan2 korea..
http://sepantascahaya.blogspot.com/
http://shaifulshafian.blogspot.com/

Eyriqazz berkata... [Reply]

thanks join give away...mastura peserta ke 4..so 5 gto pointz for u....InsyaAllah,kalau sambutan menggalakkan,hadiah give away akan ditambah...

Catat Ulasan

komen lah dengan ikhlas ya. Aku terima sahaja manis atau tajam.