Cari Entri Dulu

01 Jun 2011

PERGI RUMAH PENGANTIN, MUKA TERUS NAMPAK MACAM ORANG DAH KAHWIN.

Statement tak boleh blah. (Aku pendek kan cerita ja sebab aku dah mengantuk. hehe)

Lelaki baju pink tuh bukan Encik H ye. Dia Encik F. haha. Encik H tu malu sangat nak amik gambar. Gedik!


Ahad lepas aku dan Encik H pergi kenduri kahwin senior aku di Bandar Baru Bangi. Pusing punya pusing sampai jugak akhirnya. Maafkan kita ya Encik H. hehe

Sampai pukul 1 lebih kot. Pukul 2 lebih balik. Anyway, bila la pulak turn aku nak pakai baju pengantin kan. Tett.

Lepas tu pergi jalan-jalan dalam UITM Shah Alam pulak. Besar kot. Tak larat kalau nak jalan kaki satu kampus. Of course lah kami jalan-jalan pakai kereta Encik bernama Julie tuh. hehe

Dah habis pusing-pusing merata-rata, macam biasa kitorang akan singgah Tesco Ampang sebelum dia hantar aku balik. Habis secawan hot choc dan sandwich ayam, kitorang blah dari situ. Tengah jalan-jalan, ada makcik tu approach, makcik promoter. Dia promote pakej perlancongan kot. Kata nya, hari itu last. Puas kitorang kata takpe takpe.

Nak tahu makcik tu kata apa?

"Hari ini hari last promotion dek. Cuti-cuti ni tak pergi mana-mana ke? Honeymoon ke?"

Tang honeymoon tu aku tak boleh tahan. Muka kitorang nampak macam dah kahwin ke? haha.

Ok. Dah Habis dah. Selamat malam!

p/s: Dey macha, kau tulis pasal aku ke tuh? Kalau tak, bagitahu la. Aku ni cepat perasan sket.


4 reaksi homosapien:

Faris Kokoro berkata... [Reply]

aiii femes lah Encik F lepas nih..hoho
pssst: muke macam orang dah kawin ke..muke macam orang NAK KAHWIN? hehehe

Naddia berkata... [Reply]

dtg knduri kawen terus cari nasik..hehe
kalo leh nk tapau bwk lek umah

masturah idrus berkata... [Reply]

@Faris Kokoro: MACAM NAK KAHWIN. hehhe

masturah idrus berkata... [Reply]

@Naddia: lagi dasat...hehe

Catat Ulasan

komen lah dengan ikhlas ya. Aku terima sahaja manis atau tajam.