Cari Entri Dulu

21 Ogos 2010

ALONG TAPA KATA AKU EMO

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Puasa tak? Aku puasa alhamdulillah. Syukur dapat jumpa Ramadhan tahun ini. Tahun-tahun seterusnya tak tau la kan.

Eh, patut nya entri kat atas bertajuk, ALONG TAPA KATA, AKU POST ENTRI EMO BERTURUT-TURUT. Tapi macam panjang la kan. Tak comey.

Memang aku ada post entri pelik + gedik. Dan ia berturut-berturut. Kalau rasa macam meremang aje tengok tajuk tuh, jangan baca tau, takut tertanggal bulu-bulu yang meremang tuh.

Bukan apa, tiba-tiba aku suka taip entry macam itu. Entry yang direct keluar dari hati dan diterjemahkan oleh jari jemari aku yang menaip. Entry lain tuh aku kena tapis pakai batu, pasir, kain kasa so hasil nya taklah nampak gelodak sangat kan.

Entry yang banyak perkataan AWAK dan KITA tuh memang entry yang direct di tujukan pada orang tersebut, but I make it in general which mean I didnt state any gender, name, or age. So kena tafsir sendiri lah kan. Kalau tak paham tanya, jangan bantai tafsir lepas tu bawak anasir sampah terhadap aku.

So, entry AWAK KITA bukanlah entry emo, ia lebih kepada entry gedik lagi manja. Aww.. haha (Ye Along Tapa, haha)

Kepada yang selalu singgah baca bebelan aku, boleh tanya tak? which part me that make you all remember me? *wink wink*


p/s : besh berbuka di masjid. Makan dalam talam beramai2.

5 reaksi homosapien:

Nama Diberi Hizzul Hamli berkata... [Reply]

xmo wat entry gedik2 da...
mahu yg dulu... :P

Along Tapa berkata... [Reply]

mana tak aku kata entri ko emo...dah aku baca sume aku rasa kesian~~~

part yg paling aku ingat??jap...emmmm....aaaa....errr...anuuuu....hmmmmmm....ya!!!tu la dia!!!! :p

Blog nostalgia budak Muor - cerita sepoi-sepoi bahasa

mier@merr berkata... [Reply]

kamu di tag :)

Nur Hayaty berkata... [Reply]

tak mengapa,layan je...hehe..nk tulis apa terpulang ,kerana kamu tahu kenapa kamu tulis,dan pembaca tahu kenapa dia mahu membaca...err..cukup sampai disini..daaa...hehe

yAYah LaLA berkata... [Reply]

saye rasa saye tahu sapa AWAK..
hehehe...

Catat Ulasan

komen lah dengan ikhlas ya. Aku terima sahaja manis atau tajam.