Cari Entri Dulu

01 Ogos 2010

TERIMA KASIH ALONG TAPA, KEN DAN JFOOK

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Dear Along Tapa, Ken and Jfook



Thanks for your previous comments...
Bukan aku pilih kasih, tapi ini muka-muka yang selalu jadi yang terawal komen post aku.

Pada yang lain, terima kasih banyak atas komen-komen anda. Really appreciate it! Komen korang memang membina semangat aku!  Setakat ini aku tak pernah reject sebarang komen even nama diorang "TANPA NAMA". Kalau ada yang ter reject tuh, minta maaf.. :)


p/s: Mungkin aku patut bertindak tanpa suara. Buat sahaja tanpa jejak, biar orang tak tahu, biar aman dunia ku.

4 reaksi homosapien:

jfook berkata... [Reply]

You're welcomed. :)

nas berkata... [Reply]

aku pulak pemberi komen yg terlambat...
hahahhaha

Along Tapa berkata... [Reply]

mekasih balik...awal ke aku komen??haha~~~

Blog nostalgia budak Muor - Rumah baru....ke?

masturah idrus berkata... [Reply]

jfook: rajin2 lah komen lagi k...

nas: improve sket... hahhaha

along: ko nk aku tunjuk ke entri mne yg muke ko je duk jd org first.. hehehe

Catat Ulasan

komen lah dengan ikhlas ya. Aku terima sahaja manis atau tajam.