Cari Entri Dulu

06 Ogos 2010

BLOG PECAH PERUT. SILA KLIK GAMBAR JIKA ANDA SEDANG EMO.


Assalmualaikum dan salam sejahtera.

Kali ini aku nak promote kat korang semua blog yang bikin aku girang dari tadi. Serius weh. (kening aku dah tercantum-cantum dah ni nk buat muka serius)

Kalau korang bosan dengan blog fakta ke hape, jenguk lah blog Encik Along Tapa ni ha.. Gerenti korang bernafsu untuk tekan 'older post' kalau dah habis satu page korang baca.


p/s: Along, 20 sen. wink wink.. haha

2 reaksi homosapien:

Along Tapa berkata... [Reply]

uh??promote~~~mekacih cik mashi lalalala~~~20 sen??takdek duit kecik...takdek diskaun raya ke?? :p

Blog nostalgia budak Muor - satu dibalas tiga

masturah idrus berkata... [Reply]

adeh... bagi la duet besar.. duet kaler hijau ke... tutututu... hahha

Catat Ulasan

komen lah dengan ikhlas ya. Aku terima sahaja manis atau tajam.