Cari Entri Dulu

24 Oktober 2010

ATTENTION PARA BLOGGER, FACEBOOKER DAN TWEEPLES YANG KACAK DAN JELITA.

Asaalamualaikum dan salam sejahtera para jejaka kacak dan gadis jelita serta papa mama yang hot lagi bergaya! (ok enough membodek)


Kalau korang perasan lah kan abang joe , kak ery (esok dia start final exam) dan blogger lain tengah sibuk duk promote suruh vote entry yang ada gambar 4 orang tengah pegang kertas tu kan. Nak tahu kenapa?

Usaha tangga kejayaan!

Abang Joe kita ini tengah berusaha nak dapat kan SPONSOR untuk next gathering. Sob..sob.. Sayu pulak bila fikir balik yang aku tak pernah ada chance nak menggedik kat mana-mana gathering pun. So, aku nekad aku nak pergi next gathering sebab dapat jumpa madu aku, kak mah @ kak ery tuh ha and dapat jumpa blogger lain yang kacak dan jelita. Awww..

Ok. Kembali ke dunia nyata. 


Ini lah gambar 4 orang yang pegang kertas tuh.


Dan ini adalah entry nya. 

So sesiapa yang belum vote lagi sila vote! Entry ini sekarang di rank #17. Kita nak jadi NO 1! Vote hanya sekali dalam seminggu. Korang ada masa sehingga 26 October 2010, pukul 7 malam. Jangan lengah-lengah lagi okeh! Macam mana nak vote? 


1.Sila tekan perkataan vote itu. 
2.Korang akan di direct kan ke page FB digi youth.
4. Thanks for voting! Harap kita dapat makan besar kali ni. haha


p/s: Abang Joe berharap kita jadi top #5 hari ini. Kalau boleh jadi yang top terus lah! haha. Alang2 vote jugak gambar aku ini untuk menang RM3000!



THANKS!
Enhanced by Zemanta

3 reaksi homosapien:

Ery Farieha berkata... [Reply]

KAK ery?

grrr pelik!

kak mah tu tak pelik

hahahaha

Captain berkata... [Reply]

dak ump eak..

masturah idrus berkata... [Reply]

ery: dlm blog je kot kak mah nyeee.. haha

captain: yup, student ump..

Catat Ulasan

komen lah dengan ikhlas ya. Aku terima sahaja manis atau tajam.