Cari Entri Dulu

27 Februari 2011

LOVE YOU LOADS XX


Aku nak kahwin, lepas tuh nak ada anak-anak yang comey. Tapi sebelum tuh, aku nak pegang ijazah sarjana muda dulu. Aku nak kerja. Aku nak ada kereta sendiri. 

Selepas kahwin

Aku tak nak berhenti kerja sampai lah aku dah tak mampu. Aku nak kumpul duit KWSP. Biar sampai beratus-ratus ribu. haha. Bukan apa untuk masa depan anak-anak aku jugak.

Haa. Cakap pasal anak-anak, aku takkan hantar mereka pergi ke nursery atau minta baby sitter jaga. Kalau atuk nenek depa nak jaga cucu depa, aku bagi ja mereka jaga sementara aku pergi kerja. Kalau mereka tak larat, aku mintak tolong jiran yang superb baik. Aku tak mahu bagi kepada baby sitter yang entah dari mana datang. 

Aku akan pastikan aku masak setiap hari. Biar family aku makan masakan dari air tangan aku sendiri. Beli kat kedai bila emergency je. hehe.

Aku nak bagi education yang superb baik kepada anak-anak aku especially bab agama. Bila anak aku dah independent sedikit, aku nak pergi sambung ambil sarjana pulak. :)

Adakah ini wishlist? haha. Repekan impian di pagi hari. Arios.

p/s: Siapa sayang aku, aku sayang dia balik. What you did you get back.

5 reaksi homosapien:

Along Tapa berkata... [Reply]

nak cerita sayang2 yang aku malu ni...hahaha...

owh...blog ko punya turn kena review kat KS masa 28hb nanti...tungguuuu~~~

Gorengbaek - Tips nak berbual tanpa bosan...

Hangit Habis dah - Kata reti nak hormat...

Kerat Senget - Syuqimori says

mohd saifulnizam said berkata... [Reply]

aku nak kawen ngan ko lah klu gtu..compem bahagia hidup aku

diana berkata... [Reply]

masak hari2 tu yang susah nak pecaya tu..
hahhaha..
gurau je..

Rahsia Nuffnang berkata... [Reply]

Siapa sayang aku aku sayang dia balik...seronok2 nak sayang kau lah :P

masturah idrus berkata... [Reply]

@along

apa yang kau malu nye along oi... hehe

@saiful

nak kawen ngn aku? get ready RM10k dalam tangan yeee... hehe

@diana

hehehe... macam agak susah lah jugak kan untuk bakal wanita bekerjaya ni.. hehehhe

@rahsia nuff

sayang aku??? maceh!!!! :)

Catat Ulasan

komen lah dengan ikhlas ya. Aku terima sahaja manis atau tajam.