Cari Entri Dulu

09 April 2011

KAMI KAWAN, TAPI ...



Cerita Encik H dan Miss Lala diceritakan mengikut perjalanan masa. Setiap baris ayat mewakili satu tahap atau satu tempoh perjalanan hidup mereka.

Kami kawan, tapi seakan orang asing.

Kami kawan, tapi seperti anjing dan kucing.

Kami kawan, tapi tak nampak bila bertemu.

Kami kawan, tapi malu nak menyapa.

Kami kawan, tapi kami hanya kawan.

Kami kawan, tapi kami kongsi tawa dan tangis bersama.

Kami kawan, tapi kami suka cemburu.

Kami kawan, tapi terkadang kami ragu-ragu.

Kami kawan, kami sudah yakin dengan jalan cerita Tuhan.

Kami kawan, tapi mahu berkongsi hidup.

Kami kawan, tapi kami ada pelan masa hadapan.

Kami kawan, tapi kami mahu satu ikatan.

Kami kawan, tapi ...

*to be continue after marriage*



Haha.

p/s: it's hard to find someone that DO really special. But when you found it, DO appreciate it. If you don't, you are such a stupid double dumb.
Enhanced by Zemanta

7 reaksi homosapien:

Ery Farieha berkata... [Reply]

untungg :)
aku harap aku cepat jumpa this kind of man
huhuhu

Tanpa Nama berkata... [Reply]

Ya....

Law of attraction...

God always gave us the best...believe HIM...

Smile to the people who always there beside u...that what life means...

awal...

Miss D berkata... [Reply]

i also in this situation. :(

kaizenshinobi berkata... [Reply]

kami kawan, tapi aku blogger, dia facebooker... hoh!?

takpe yang penting dia masuk ke blog lalu klik2... wakakaka

xazryx berkata... [Reply]

u right .

Cha sahaja berkata... [Reply]

mas!!ko ingt ak lg x??ni blog ko?haha...ak baru tjmpe...jom blog walking..

purpleberriez berkata... [Reply]

mas...nk mintak izin copy letak kat blog..heee...

Catat Ulasan

komen lah dengan ikhlas ya. Aku terima sahaja manis atau tajam.