Cari Entri Dulu

27 April 2011

SENYUM DAN INGINKAN BABY!

2 more paper to go!

Walau dah lepas satu, tapi aku tetap gembira gembira gembira sebab hari sabtu boleh balik rumah dah! Dah 2 bulan tak balik rumah. hehe.


Senyum habis habis!


Aik! 


Lagi?


What the....?


Jangan marah....hehe


Ok ini last. Haha.

Bukan apa, hari itu aku ada mimpi aku beranak. (boleh pulak kan!) Semasa aku beranak Encik H ada kat sebelah. (haha). Aku ingat mimpi itu real! Aku dapat seorang bayi yang sangat comey! Tapi yang sedih aku tak tahu jantina nya. (hehe)

Sejak dari itu lah bermula lah dambaan pilu aku ini. Hari-hari aku cakap kat jijah,asha, shu "Nak baby...wuuu". Even Teddy Buncit tu pun aku layan macam baby tau. Haha. 


Yang pink anak aku. Yang besau tuh anak jijah. haha.


Nak baby..... :)

Nak kahwin, nak ada babies! Hey Encik H, kamon lah. Cepat lah masuk meninang. hehe.

p/s: EMT gone. Analog boleh lagi bergantung harap kot. Doakan aku berjaya ya!
p/s: Sakit tekak at the same time sakit telinga. Ini adalah perkara biasa bila final exam iaitu dapat SAKIT. hehe. Alhamdulillah. Terima kasih Ya Allah Ya Rahim. :)


2 reaksi homosapien:

Nailah Azman berkata... [Reply]

Akak dah dekat 3 tahun kahwin ...
tp belum ada rezeki lg nak ada baby ... huhuhu.
Nasib lah ada Mok.
Walaupun dia kucing akak dah rasa macam jaga budak umur setahun. Haha.

masturah idrus berkata... [Reply]

@Nailah Azman: ada hikmah disebalik kejadian.. jangan putus asa! :)

btw, dah kahwin nanti pun mas nak bela kucing! nak jugak!! hehe

Catat Ulasan

komen lah dengan ikhlas ya. Aku terima sahaja manis atau tajam.