Cari Entri Dulu

07 September 2010

AKU GADIS COOL, BUKAN GADIS EMOticon

Assalamualaikum pakcik!! Kami datang nak raye!

Najatun, sila laporkan pada aku kalau-kalau ada lagi entri emo yang kau jumpa dalam blog aku. dush3.

Entri emo berturut-turut. Ngok ngek je la Masturah Idrus ini. Sungguh ngok ngek. Buat malu keturunan ja.

Ok. Semalam tengok doomsday. Gadis berpangkat Mejar. Cool kan. Gadis yang diserap masuk ke dalam sistem ketenteraan. Hati dia kering. Dia tak menjerit macam aku. Dia tak menangis macam aku. Dia cool aje. Whatever happen pun, muka dia still cool. Apa nak jadi pun, dia still cool lagi. Dia tak EMOticon macam aku pun.

Betul ke ada gadis cool macam itu? Kalau ada aku nk berguru dengan dia boleh?

Best nye. Nak jadi cool.

Tak nak lah jadi gadis yang asyik peluk teddy sambil menangis kan. Sungguh tak cool. Basah teddy buncit.

Tak nak lah jadi gadis yang cepat EMOticon. Sungguh tak cool.

Tak nak lah jadi gadis yang slow, pending, tak alert. Sungguh tak cool.

Tak nak lah jadi gadis yang asyik dipermainkan. Sungguh tak cool.

Tak nak lah jadi gadis hot dunia, takut berjangkit kat akhirat pulak. Sungguh tak cool. (En. Tunang, kita tak nak perasan hot dah, sungguh tak cool. Ok. Giler gedik.)

Kami tak hot kami cool. haha. BTW, Im listening to ERA, neither HOT nor XFRESH.


p/s: selagi kita berpegang teguh pada Al-Quran dan Hadis, InsyAllah kita takkan akan terkeluar dari landasan yang diredhai NYA. Selamat hari raya. Say no to illuminnutyyzzz.


5 reaksi homosapien:

Along Tapa berkata... [Reply]

ko tak dengor hotfm...jadik ko tak hot..abis aku dengor sinarfm...jadik adakah aku bersinar2??? waahhhhhh~~~~

Gorengbaek - Penyelesaian yang agak bijak

masturah idrus berkata... [Reply]

wahhhh... sinar abis! haha

nas berkata... [Reply]

yeah..mmg tak cool la jd gadis cm2..
baik jd cm aku..
cool jerk...
sambil dengar hot fm...eh...nnt jd hot lak..hahhaa..
selamat hari raye ea mashi

jom bace entri terbaru nas klik:

ucapan hari raya ku kepada blogger dan sahabat

ken berkata... [Reply]

emo is not cool =)

zul berkata... [Reply]

cool sebenarnya x cool pon dipandang.
Ahaha.sebab tengok macam xda emosi je.

Catat Ulasan

komen lah dengan ikhlas ya. Aku terima sahaja manis atau tajam.