Cari Entri Dulu

05 September 2010

MEMORI DAUN PISANG

Abang oldtromen suka panggil aku ngek. Eleh, dia pun ngek. Ok.ok. Ini ayat untuk tajuk kat atas tu ha. Lepas aku tulis terus aku cakap, "ngek". haha.

Semalam kita borak macam orang besar kan. Jarang kita nk borak panjang dan berbincang secara serius. I like.. Gedik. Tapi tup..tup.. kredit habis la pulak. Terlupa yang free call sampai hari jumaat je. Takpa, nanti kita buat celcom 5+1 itu ok. Ha. Kita setuju la dengan rancangan awak dengan Fendy Woo itu. Jimat duit awak kan.

Banyak kali awak cakap jangan ingat. Tapi kita ingat jugak. Kita geram lah awak. Kita geram. Tapi awak kata bila geram ingat awak. Owh.. tapi bila ingat awak terus tidur. Awak ini pil tidur pe? hehe.

Sat lagi Along Tapa datang mesti dia kata aku gedik. Mesti punya. Kan..kan..kan.. haha. Sayang lah kat ko Along sebab selalu datang blog aku.

***removed***




p/s: hari ini sambal udang! tapi makcik ini masak tak sedap lah. reject kedai makcik! takmo datang lagi dah.


5 reaksi homosapien:

najib berkata... [Reply]

seingat kiter daun pisang untuk bungkus nasi lemak,naper pakai tajuk daun pisang?

najib berkata... [Reply]

dah nang awak akt innit,jom bertukar nang

Nama Diberi Hizzul Hamli berkata... [Reply]

igt burung besa itu juge yee...
:)

Along Tapa berkata... [Reply]

your wish has come true!!!!

ko gedik!!!!hahahaha

nasib ko tau awal...kalo tak, kan sesia jek ko terbuang masa layan orang cenggitu ek~~~

Gorengbaek - Penyelesaian yang agak bijak

masturah idrus berkata... [Reply]

najib: saje nak berdangdut jap... hehe

hizzul: ha??

along: maceh laaa.. terharu i... mmmg sesia siaan

Catat Ulasan

komen lah dengan ikhlas ya. Aku terima sahaja manis atau tajam.