Cari Entri Dulu

12 Mac 2011

NAK COMEY MACAM DIA BOLEH?


Nak comey macam dia boleh?

Serius aku tengah ting tong dengan mandarin tadi. Haiya. Tapi lepas layan video clip Cuma Aku tadi, terus malas nak study dah. Comey sangat ok dia ni. haha. Gila macam lesbo.

Setiap anugerah ada hikmah dan musibah di sebaliknya. Jadi bersyukur lah dengan apa yang ada. Aku bersyukur dengan apa yang Allah dah hadiah kan pada aku. Kadang-kadang aku tersengih sendiri bila tengok cermin. haha. Bongek.

Tetiba nak upload gambar sendiri pulak. TAPI untuk apa? Untuk buat orang hina maki puji ka? Tak nak lah. Mungkin sebelum ini aku tunjuk habis muka aku kan. Sekarang tak dah. Mesti aku edit dulu before upload. Kalau nak tengok muka betul, tengok secara live okeh? Masa kenduri kahwin aku ke. Apa ke. 

Bersepah kot struktur cerita aku ni. Minta maaf lah ye. Aku taip je apa yang aku fikir sekarang ni.

p/s: nak upload jugak lah. haha 
p/s: ini entry yang dikarang semalam. semalam line agak tak sehat. jadi payah nak publish.
p/s: dalam 11 jam lagi PM akan berada di UMP Pekan.
p/s: semoga hamba Allah yang ditimpa musibah dapat bersabar. Allah tahu apa yang terbaik buat hamba Nya




5 reaksi homosapien:

Tengku Nizam berkata... [Reply]

comel2! huhu

Wan Gerrard berkata... [Reply]

comel due-due gambar hehe

masturah idrus berkata... [Reply]

@tengku nizam & @wan gerrard

HELIZA sangat comey!

Ery Farieha berkata... [Reply]

blur kan konon. nampak la gmbr ko tu. hehehe

masturah idrus berkata... [Reply]

@ery sayang

at least tak tajam lah macam gambo heliza hehe. hehe jap2 aku tukar lah.. nak bg blur lagi

Catat Ulasan

komen lah dengan ikhlas ya. Aku terima sahaja manis atau tajam.