Cari Entri Dulu

31 Mac 2011

MINGGU MAHU SENYUM.

Minggu ini minggu penat. Tadi dah lepas 1 test. Esok ada lagi 2 test. Sabtu Ahad pergi berkayak. Fuh!


Tapi, rasa nak senyum aja minggu ini. Tak tahu kenapa. Rasa bahagia dalam derita. Ecececeh.



Pagi tadi dah malu dah dengan Encik H. Aku suruh dia kejut aku bangun awal pagi sebab nak study untuk test. Then, dia call aku dan aku jawab dengan marah. Aku pikir masa tuh pukul 6 pagi dah, sekali baru pukul 3. Dialog nya adalah macam ni kot...

Aku: Tak kejut pun. (merajuk)
Encik H: Ni dah kejut lah ni. Sekarang baru pukul 3 pagi.
Aku: .... (terdiam jap)
Encik H: Cuba awak tengok jam betul-betul.. (nada dia lembut ja. Melting! haha)
Aku: .... (malu. hehe)

Segan tuh still ada lagi sampai sekarang. haha. Sorry Encik H sebab selalu jadi mangsa panas baran kita.

Malam tadi aku pergi tegur member lama. Rasa macam malas dah lah nak rasa marah2 dendam. Useless. Setiap perbualan aku atur dengan tenang. Takmo emo dah. Kita harap awak dah tak serabut ya! Kalau tak nak serabut cuba tenangkan diri dan pikir 1 benda dalam 1 masa. Nanti awak akan lebih aman. :)

Ni lagi 1. Homesick dah mai dah. Rasa nak balik rumah ja. Dari hari itu lagi. Tengah bersabar ja tunggu 15 April ni. :)

Apa-apa pun walau minggu ini penuh derita tapi aku pasti ada bahagia yang menanti. Banyak entri dah aku hutang ni. Nanti-nanti  lah aku bayar. :) 



Sedang menguap. Ok babai. 

5 reaksi homosapien:

mohd saifulnizam said berkata... [Reply]

aik knapa satu test je...bukan math n analog arini...
hermmm...x ambil analog ke?
dah esok test apa sampai dua...
bukan test emt je easok..
yeeeehaaa...lepas test math tadi situdung sausuke kaler itam lak eak arini..haha

Nama Diberi Hizzul Hamli berkata... [Reply]

ayok, xmalu.... :p

missing dialog:
kamu : "bkn nk kejot mlm tdi! org nk tido kejap je kot"
dia : "dlm hati---> eeyyt, bkn mlm lgi ke nie..."

Along Tapa berkata... [Reply]

Tula Mashi..lain kali, pakai jam digital...kalo tengah mamun, tengok jam analog memang mengkompiuskan..haha

Gorengbaek - Kenapa orang pompuan rajin dapat eksiden

Hangit Habis dah - April Fool...kondem tapi buat gak...

Kerat Senget - Beberapa perkara tentang blog yang kita taktau...

Biela Sapine berkata... [Reply]

Haha. Malu ye, tutp muka kejap lah kan. Haa bayar jugak hutang, jangan lupa.

dalila saleh berkata... [Reply]

Haha comel sangat. :)

Catat Ulasan

komen lah dengan ikhlas ya. Aku terima sahaja manis atau tajam.